DSC_0838a

Om oss

Hösten 1996 startade Klas Gunnarsson sin bilförsäljning i Kumla. Bilhuset var då beläget på Stenevägen och inriktningen var försäljning och service av begagnade personbilar. På den tiden skötte Klas huvuddelen av försäljningen men fick god hjälp av ett par anställda i utställningshallen och verkstaden.

Verksamheten utvecklades för varje år och fler medarbetare kom in i företaget. Trycket på verkstadsdelen ökade, försäljningen av begagnade personbilar sköt fart ordentligt och kompletterades med försäljning av allt fler transportbilar och även nybilsförsäljning.

Utställningshall, verkstad, lager och personalutrymmen blev snart för små och planeringen för nya lokaler började ta form. Lagom till julen 2005 flyttade företaget in i sitt egna, nybyggda och moderna Bilhus i Norra Mos, Kumla. Ett läge som ökade tillgängligheten för både Kumlabor och kunder från andra orter.

Bilhuset har idag en stor och ljus utställningshall som rymmer nya och begagnade person- och transportbilar av flera marknadsledande fabrikat och även en välutrustad serviceverkstad som är ansluten till Meca Car service.

Bilhuset är dessutom medlem i Motorbranschens Riksförbund (MRF) som är branschorganisationen för seriösa och professionella bilåterförsäljare och verkstäder.

Referensbilder