Verkstad

Verkstad

Hos oss på Bilhuset får du hjälp med allt det du kan behöva till din bil. I vår moderna och välutrustade verkstad kan vår kunniga personal utföra de flesta förekommande reparationer och serviceåtgärder, oavsett vilket bilmärke du har.

För att säkerställa att vi håller högsta kvalitet på utförda arbeten är vår verkstad ansluten till Meca Car Service. Våra mekaniker har rätt kompetens och utbildning för att genomföra samma service och reparationer som din märkesverkstad.

Vi kan göra avancerad felsökning och erbjuda reparationer med prisvärda reservdelar till nästan alla bilar. När du lämnar din bil till oss kan du vara säker på att alla produkter i form av reservdelar och oljor mm, är kända märken med hög kvalitet.

Vi är medlem i Motorbranschens Riksförbund (MRF) som är branschorganisationen för seriösa och professionella bilåterförsäljare och verkstäder. MRF ställer höga krav på sina medlemmar när det gäller miljö, ekonomi och kundservice. Därför är MRF-märket en symbol för kompetens, service och rätt pris.

Hos oss får du alltid raka besked om kostnader och väntetider mm. Du kan känna dig säker på att du aldrig får några oväntade utgifter när du hämtar din bil.

Du kan boka service online eller ring  019 – 58 58 84

Namn / Företag (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Bilmärke

Reg. nr

Telefon

Mobil

Bilmodell

Mätarställning

Meddelande