Varmt välkommen till Örebro läns auktoriserade Iveco-anläggning!

Iveco Daily är en serie transportbilar som är kända för sin mångsidighet, hållbarhet och anpassningsbarhet för olika användningsområden.

Daily finns i olika storlekar och konfigurationer för att passa olika ändamål, allt från mindre fraktbehov till större transportuppdrag. Oavsett storlek så är samtliga transportbilar framtagna för maximal lastkapacitet, vilket gör dem idealiska för att transportera varor och utrustning i olika branscher.

Samtliga Daily-modeller är utrustade med avancerad teknologi som säkerhetsfunktioner, fordonsinformationssystem och bränsleeffektivitetssystem för bättre kör- och användarupplevelse. Iveco Daily erbjuder olika motoralternativ och bilarna har ett rykte om sig för att vara robusta och hållbara samt designade för att klara av de påfrestningar som kommer med kommersiell användning.

De är byggda för att hantera tung last och långa avstånd samtidigt som de erbjuder komfort och effektivitet för föraren.

Vi är stolta återförsäljare av Iveco Daily Transportbilar och vår verkstad är auktoriserad för att serva Ivecos produktprogram. Oavsett om du behöver en mindre transportbil med dörrar eller en större modell med en kraftig bakgavellift så har vi alternativen för din verksamhet.

Iveco Daily skåpbil

Iveco Daily skåpbil finns i flera olika storlekar och konfigurationer som är skräddarsydda för att tillgodose en mångfald av transportbehov. Den har blivit en favorit inom många olika branscher och är ett pålitligt val för företag som behöver transportera varor både inom stadsmiljö och över längre avstånd.

Iveco Daily skåpbilar finns tillgängliga med en imponerande spann av totalvikt, sträckande sig från 3,5 till 7,2 ton. Daily har även ett brett utbud av skåpstorlekar som varierar från 7,0 till 19,6 kubikmeter.

Med en Iveco Daily skåpbil har du möjlighet att dra upp till 3,5 ton, vilket ger dig stora möjligheter att lasta och transportera betydande mängder gods. Tack vare den imponerande korta vändradien, kan du smidigt ta dig fram överallt, oavsett om det är trånga stadsgator eller trånga arbetsplatser.

Vi förstår att varje verksamhet har unika krav och lastningsbehov. Därför kan Iveco Daily Skåpbil anpassas efter dina specifika önskemål. Vi på Bilhuset hjälper dig gärna att hitta bästa möjliga lösning för din verksamhet.


Iveco Daily Box & Lift

Iveco Daily Box och Lift är designad föra att möta utmaningarna inom både stads- och långvägatransport, samtidigt som den erbjuder en bekväm och modern förarupplevelse. Detta är en storsäljande transportbil tack vare att den är byggd som en lastbil med en stabil c-ram som gör att du kan köra tunga laster utan att förlora körkomforten.

Oavsett om det gäller tunga varor, pallar eller utrustning så möjliggör bakgavelliften en enkel och effektiv hantering av lasten direkt från fordonet. Du spar tid, minskar arbetskraftskostnader och ökar produktiviteten på ett påtagligt sätt.

Med en hög lastvikt för klassen och en kort vändradie, har denna transportbil blivit en favorit hos våra kunder. Du får dessutom 3,5 tons dragvikt som ger dig oändliga möjligheter att lasta och transportera extra mycket.

Vi förstår att varje verksamhet har unika krav och lastningsbehov. Därför kan Iveco Daily Box och lift anpassas efter dina specifika önskemål, med olika lastkapaciteter och liftalternativ.

Vi på Bilhuset hjälper dig gärna med att skapa den bästa konfigurationen för att möta kraven, öka effektiviteten och förenkla lastningsprocessen i din verksamhet.

Samtliga IVECO Daily är utrustade med den senaste teknologin så att du kan ta del av en värld av uppkopplade tjänster med Iveco´s smarta connectivity box.

Med våra service-erbjudanden säkerställer du att din transportbil alltid kan befinna sig på vägen.