I vår moderna och välutrustade verkstad kan våra kunniga och engagerade tekniker utföra de flesta förekommande felsökningar, serviceåtgärder och reparationer på alla bilfabrikat. I vår verkstad får du hjälp med allt det din bil behöver.

> > HÄR HITTER DU NÅGRA EXEMPEL PÅ DET VI KAN HJÄLPA DIG MED > >

Vår verkstad är ansluten till MECA som är en av Skandinaviens ledande aktörer inom bilreservdelar, verktyg och verkstadsutrustning.
Detta garanterar erkänt bra reservdelar och produkter samt att våra mekaniker har samma kompetens och utbildning som din märkesverkstad.
> > Läs mer > >

Vi är medlem i motorbranschens Riksförbund (MRF) som är branschorganisation för seriösa och professionella bilåterförsäljare och verkstäder. MRF ställer höga krav på alla medlemmar gällande affärsmannaskap, service, miljö, kvalitet och kompetens.
> > Läs mer > >

Vi är Godkänd Bilverkstad, vilket är en ny standard framtagen av Sveriges Fordonsverkstäders Förening, Motorbranschens Riksförbund och Konsumentverket. Som Godkänd Bilverkstad uppfyller vi de hårda krav som ställs på branschen, vilket innebär en kvalitetssäkring för dig som konsument.
> > Läs mer > >

Kontakta vår verkstad på 019-58 58 84

> > BOKA TID DIREKT > >

Johan Ekblom
019-58 58 84