Vi erbjuder ett brett utbud av transportbilar – både nya och begagnade.
Oavsett om ni behöver transportera utrustning, varor eller arbetslag så kan vi presentera lösningar för era behov.

Vi säljer, köper och byter alla märken.

Vi är auktoriserad återförsäljare av Iveco Daily transportbilar och har alltid ett antal nya och begagnade Iveco-bilar i vår utställningshall. Vi jobbar även hårt för att alltid kunna erbjuda ett flertal begagnade transportbilar (max fem år gamla) av olika fabrikat och modeller.

Vi förstår att alla företag behöver fordon som kan leverera varje dag och då ni investerar i någon av våra högkvalitativa transportbilar tar vi ansvar. Vi erbjuder inte bara försäljning, finansiering, service, reparationer, däckhotell och biltvätt. Vi delar gärna med oss av tips, råd och rekommendationer som kan vara till hjälp för att hålla era fordon i bästa skick.

Vid eventuella problem finns vår auktoriserade verkstad som garanterar att era transportbilar återvänder till vägarna så snart som möjligt. Oavsett om det handlar om en service, mindre reparationer eller mer omfattande åtgärder, använder vi endast högkvalitativa reservdelar och utför reparationer enligt de högsta branschstandarderna.

Kom även ihåg att regelbundet underhåll är nyckeln till att förebygga problem och säkerställa att dina transportbilar alltid presterar på topp. Vi erbjuder planerade underhållsscheman som skräddarsys efter era behov, oavsett om det gäller enstaka bilar eller en större fordonsflotta.

Kontakta oss idag och låt oss vara er pålitliga partner för era transportbilsbehov.

Robert Lönnblom
019-58 58 86
Robert Gustafsson
019-58 58 83